Γνωριμία με την επεξεργασία λυμάτων

Το να έχουμε εύκολη κατάποση νερού είναι απαραίτητο για όλους μας, για να πάρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 24 ΩΡΕΣ είναι τέλειο. Χωρίς εύκολο νερό θα πρέπει να αρρωστήσουμε πολύ. Ευτυχώς, οι πόλεις μας διασφαλίζουν ότι το νερό μας είναι συνεχώς εύκολο, ώστε να μπορούμε να πίνουμε καλά. Μια μορφή θεραπείας με νερό είναι η επίπλευση διαλυμένου αέρα και είναι ένα εντελώς συναρπαστικό σύστημα χιλιομέτρων. Βασικά χρησιμοποιεί αέρα για να διευκολύνει το νερό και κάνει πραγματικά φοβερή δουλειά. Ίσως εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε όλους τους μικροοργανισμούς που αφαιρεί.

Η θεραπεία λυμάτων είναι ένα ατελείωτο σύστημα για πολλούς δήμους και επιχειρηματικές ανησυχίες που αποτελείται από χαρτοποιία, χημικές και φυτικές μονάδες επεξεργασίας καυσίμων, διυλιστήρια πετρελαίου και διάφορα διαφορετικά επιχειρηματικά κέντρα. Αποτελείται από πολυάριθμες ποικιλίες δομών αποκατάστασης λυμάτων που έχουν σχεδιαστεί κυρίως για θεραπεία γυαλιστερού νερού, θεραπεία λυμάτων και την εξάλειψη ενός αριθμού διαφορετικών στερεών που μολύνουν το νερό μέσω μιας τεράστιας ποικιλίας επιχειρηματικών διαδικασιών.

Μέχρι πρόσφατα, η εποχή «μετάβασης σε» για την ισχυρή εξάλειψη των απορριμμάτων από το νερό ήταν μια μέθοδος γνωστή ως Επίπλευση Διαλυμένου Αέρα (DAF). Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει τη δημιουργία αέρα υπερβολικής καταπόνησης απευθείας σε μια δεξαμενή ή λεκάνη που περιέχει λύματα, αυξανόμενες φυσαλίδες που δρουν για να ωθήσουν τα αιωρούμενα στερεά να εκτοξευθούν στο πάτωμα στο οποίο στη συνέχεια θα εξαλειφθούν μέσω της χρήσης του εξοπλισμού skimming. Σε λίγες περιπτώσεις, που συνίσταται στη χρήση εντός της επιχείρησης πετρελαίου στην οποία το DAF αποτελεί κίνδυνο από έκρηξη, χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λύση το Dissolved Gas Flotation, χρησιμοποιώντας τη δημιουργία φυτικού καυσίμου για τη δημιουργία φυσαλίδων.

Σήμερα, η επόμενη εποχή της εξυγίανσης των απορριμμάτων των επιχειρήσεων και των λυμάτων, που ονομάστηκε Suspended Air Flotation (SAF). Το SAF προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα, ενώ σε σύγκριση με το παραδοσιακό DAF, όπως:

• Το μήκος του εξοπλισμού είναι το πιο εύχρηστο ένα-πέμπτο ως τεράστιο, απαιτώντας πολύ μικρότερο αποτύπωμα
• Αφαιρεί επιπλέον στερεά και άτομα μικρότερου μήκους
• Πιο οικονομικά αποδοτικό
• Μετατρέπει τα στερεά σε μια ουσία που μοιάζει με ζελέ, η οποία είναι επιπλέον χωρίς δυσκολία να αποβάλλεται από τα λύματα

Οι αναβαθμίσεις του SAF σε σχέση με το DAF είναι βιώσιμες γενικά μέσω ενός υψηλότερου και εξαιρετικά πράσινου συστήματος αεροπορικής αποστολής. Το DAF χρησιμοποιεί μικρές ποσότητες αέρα κάτω από υπερβολική καταπόνηση για να δημιουργήσει φυσαλίδες. Το SAF χρησιμοποιεί τεράστιες ποσότητες αέρα με μείωση της τάσης και κάθε φυσαλίδα που δημιουργείται περιλαμβάνεται σε μια χημική ταινία που το κάνει να ενδιαφέρεται εξαιρετικά για τα στερεά μέσα στα λύματα. Το DAF βασίζεται σε αδρανείς φυσαλίδες που παγιδεύουν παθητικά τα στερεά, χωρίς να δημιουργείται ισχυρός δεσμός. Οι χημικά φορτισμένες φυσαλίδες του SAF συνδέονται ενεργά με τα στερεά, προκαλώντας τα να ωθούν γρήγορα προς τα πάνω στο πάτωμα και να παραμένουν επιπλέουν. Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα μεταφοράς αέρα μείωσης καταπόνησης, το SAF απαιτεί επιπλέον πολύ λιγότερη ισχύ για τη λειτουργία του, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής του απόδοσης. Η εφαρμογή της αναστολής επίπλευσης αέρα στην αποκατάσταση λυμάτων και την αποκατάσταση ελαιώδους νερού έχει ως αποτέλεσμα ένα πλήρες επίτευγμα μέχρι στιγμής.