Η τέλεια συσκευασία για κάθε προϊόν – Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Είτε επικοινωνείτε με gadget καθαρών γευμάτων, στεγνά παντοπωλεία, εξαρτήματα συστήματος, εξαρτήματα ή εξοπλισμό, κάθε προϊόν επιθυμεί να είναι σωστά συσκευασμένο. Το είδος της συσκευασίας που είναι αποδεκτό για ένα προϊόν βασίζεται σε διάφορα πράγματα που αποτελούνται από την τιμή του προϊόντος, την αντιληπτή αξία, το μέγεθος, την ευθραυστότητα, την ύπαρξη στο ράφι κ.λπ. Επομένως, υπάρχουν ορισμένες ουσίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συσκευασία ενός προϊόντος μαζί με χαρτί, πολυαιθυλένιο, κυματοειδές χαρτόνι, χαρτοκιβώτια, μειωμένο περιτύλιγμα και παλέτες.

Γιατί θέλετε Συσκευασία;

Ο μέγιστος προφανής σκοπός της προσεκτικής συσκευασίας ενός προϊόντος είναι να το φυλάξετε ακόμη και όταν αυτό δρα από το έδαφος της μονάδας παραγωγής έως τα καταστήματα λιανικής και μετά στο σπίτι του θαμώνα. Ωστόσο, αυτός δεν είναι πάντα ο πιο αποτελεσματικός σκοπός της γνώσης στη συσκευασία. Η συσκευασία εκτελεί μια βασική λειτουργία στη διαδικασία επιλογής ενός πελάτη. Ο τρόπος με τον οποίο συσκευάζεται ένα προϊόν είναι η κύρια αλληλεπίδραση που έχουν πολλοί πελάτες με το προϊόν και ως αποτέλεσμα αυτό εκτελεί μια ουσιαστική λειτουργία για την ανάπτυξη μιας πρωταρχικής εντύπωσης. Ένα σωστά συσκευασμένο προϊόν μιλάει για ενδιαφέρον για το στοιχείο και επιτρέπει την κατασκευή πίστης σε μια κλήση εμβλήματος.

Η συσκευασία είναι επίσης απαραίτητη από διαφημιστική άποψη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι την ίδια στιγμή που το ίδιο το προϊόν μπορεί επίσης να παρέχει επιπρόσθετα περιορισμένη περιοχή για την επωνυμία, ένα χαρτοκιβώτιο ή μανίκι επιτρέπει μια μεγάλη περιοχή χιλιομέτρων για την επωνυμία, για το λόγο αυτό κάνει το έμβλημα να φαίνεται περισσότερο. Όταν πρόκειται για συσκευασία χονδρικής, τα χαρτοκιβώτια συνήθως αφήνονται απλά. Ωστόσο, είναι μίλια, ωστόσο, βιώσιμο να εμβληματιστούν τα χαρτοκιβώτια μέσω της χρήσης δημοσιευμένης χαρτοταινίας.

Πώς να επιλέξετε το σωστό υλικό συσκευασίας

Η λανθασμένη συσκευασία μπορεί να απομακρύνει τον πελάτη από το προϊόν. Το πρώτο βήμα για τη συσκευασία ενός προϊόντος είναι να επιλέξετε το κατάλληλο ύφασμα. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή υλικών συσκευασίας. Αυτά περιλαμβάνουν:

Τύπος προϊόντος- Ενώ τα ξηρά παντοπωλεία θέλουν να συσκευάζονται με οποιονδήποτε τέτοιο τρόπο για να φαίνονται στους πελάτες και αλλά να καλύπτονται από φυτικά στοιχεία. Η ορατότητα του προϊόντος δεν εξαρτάται πλέον από τη συσκευασία συσκευών υλικού ή εξαρτημάτων συστήματος. Μερικά διαφορετικά χαρακτηριστικά του προϊόντος που πρέπει να διατηρούνται στις σκέψεις είναι η ευαισθησία στην ήπια και η υγρασία, η ύπαρξη στο ράφι και η απόκριση σε διαφορετικές ουσίες.

Κόστος προϊόντος – Η τιμή συσκευασίας ενός προϊόντος πρέπει να είναι σε άμεση σχέση με την τιμή του προϊόντος και δεν πρέπει πλέον να την υπερβαίνει. Έτσι, την ίδια στιγμή που οι διαυγείς αποσκευές από πολυαιθυλένιο είναι αρκετή συσκευασία για πιάτα μιας χρήσης, το κοκάλινο chine επιθυμεί να συσκευάζεται σε δοχεία με συσκευασία μαξιλαριού.

Πώς πρέπει να αποσταλούν τα αγαθά – Σε θετικό όγκο, η συσκευασία χονδρικής εκτελεί επιπλέον μια λειτουργία στον προσδιορισμό του κατάλληλου υφάσματος για τη συσκευασία λιανικής. Για παράδειγμα, εάν τα εμπορεύματα πρόκειται να συσκευαστούν σε μεγαλύτερο χαρτοκιβώτιο, η αντίσταση στο τρύπημα δεν αποτελεί πάντα υπερβολική προτεραιότητα. Ωστόσο, εάν τα εμπορεύματα πρόκειται να στοιβαστούν σε μια παλέτα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Κοινοί τύποι συσκευασίας

Χαρτοσανίδα

Το χαρτί είναι ο πιο φθηνός και πιο φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για τη συσκευασία ενός προϊόντος. Το χαρτί χρησιμοποιείται συχνά μέσα στο σχήμα των δοχείων για τη συσκευασία gadgets σε χαμηλές τιμές μαζί με χαρτικά ή μέσα σε σχήμα χάρτινων αποσκευών για άμεσα γεύματα και διαφορετικά αναλώσιμα.

Πολυθένιο

Οι αποσκευές από πολυαιθυλένιο είναι το μέγιστο επιθυμητό σχήμα συσκευασίας για εμπορεύματα μαζί με ξηρά παντοπωλεία και υγρά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι μίλια προφανές για αυτόν τον λόγο που επιτρέπει στον πελάτη να δει το προϊόν που αγοράζεται και προστατεύει τα gadget των γευμάτων από φυτικά στοιχεία.

άκαμπτο πλαστικό

Το άκαμπτο πλαστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συσκευασία κάθε αναλώσιμου και μη. Αυτό είναι ένα ύφασμα συσκευασίας που έχει ανατεθεί, ενώ το προϊόν επιθυμεί να το δει ο πελάτης και να καλύπτεται από κραδασμούς και τυχαία πτώση κ.λπ.

Χαρτόνι γκοφρέ

Όταν περιλαμβάνει τεράστια εμπορεύματα μαζί με εξαρτήματα, δεν είναι πάντα βιώσιμο να ταιριάζει το κομμάτι απευθείας σε ένα χαρτοκιβώτιο. Ως εκ τούτου, τέτοια εμπορεύματα συνήθως τυλίγονται σε κυματοειδές φύλλα για να τα προστατεύσουν από το να προσκρούσουν σε διαφορετικά θέματα ή να πέσουν τυχαία.