Θήκες iPhone που διατηρούν την αισθητική εμφάνιση του τηλεφώνου σας

Υπάρχουν αναμφισβήτητα πολλά διαθέσιμα καλύμματα iPhone, αλλά πολλά από αυτά έχουν παρόμοια εμφάνιση. Ίσως είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα κάλυμμα iPhone πάνω από τα άλλα με την πληθώρα των θηκών που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά. Ανάμεσα σε όλες τις διαθέσιμες τσάντες iPhone, θέλετε να επιλέξετε ένα ξεχωριστό κάλυμμα iPhone.

Υπάρχουν τσάντες και περιβλήματα από δέρμα, ύφασμα και κάποιο καουτσούκ ανάμεσα στα διάφορα είδη καλυμμάτων iPhone που μπορείτε να προμηθευτείτε για το παιδί σας και θα πρέπει να δείτε μερικές ΘΗΚΕΣ iPHONE 13 PRO που μεταμορφώνουν πραγματικά το iPhone σας σε κάτι πραγματικά μοναδικό. Θα χρειαστεί να εξετάσετε προσεκτικά κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις για να εντοπίσετε αυτό το μοναδικό κάλυμμα iPhone.

Η Belkin, η Contour Designs και ίσως ακόμη και η υποστήριξη Power, των οποίων τα καλύμματα iPhone σας κοστίζουν συχνά περίπου 30 $, είναι μερικοί από τους καλύτερους κατασκευαστές θηκών για τέτοιες τσάντες. Άλλες μάρκες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναζήτηση του ιδανικού καλύμματος iPhone είναι η NLU Products, η οποία προσφέρει το BodyGuardz, ένα πλήρες περίβλημα για το σώμα του iPhone σας που προστατεύει από γρατσουνιές.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν συγκρίνετε διαφορετικά καλύμματα iPhone προτού αποφασίσετε ποιο να αγοράσετε. Τα καλύτερα καλύμματα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι δεν μειώνουν την ελκυστικότητα του iPhone σας. Στην πραγματικότητα, χειραγωγώντας προσεκτικά το πλαστικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους, αυτές οι θήκες μπορεί ακόμη και να κάνουν το iPhone σας να φαίνεται καλύτερο.

Ίσως κατά την άποψή μου, η θήκη Belkin Acrylic Case για το iPhone σας είναι η καλύτερη θήκη iPhone που κυκλοφορεί τώρα στην αγορά. Αυτά τα καλύμματα ορίζουν την κάμερα, τα κουμπιά, τις θύρες και τους διακόπτες με εξαιρετική ακρίβεια και παρέχουν στον χρήστη την ιδανική πρόσβαση σε κάθε στοιχείο του iPhone. Αυτή η εταιρεία έχει επενδύσει πολύ χρόνο και προσπάθεια για την ανάπτυξη της τεχνογνωσίας που απαιτείται για την κατασκευή μιας φανταστικής θήκης iPhone. Επιπλέον, η θήκη διαθέτει ένα κλιπ ζώνης που είναι αποσπώμενο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το iPhone σας για παρακολούθηση βίντεο.

Φυσικά, όλα έχουν μια άλλη πλευρά. Η ακρυλική θήκη Belkin για το iPhone σας έχει πολλά μειονεκτήματα που μπορεί να αφαιρέσουν την υψηλή ελκυστικότητά της, όπως ένα μεγαλύτερο ανοιχτό πρόσωπο που θέτει το iPhone σας σε κίνδυνο να καταστραφεί στη θήκη. Αυτό το κατά τα άλλα φανταστικό κάλυμμα iPhone αμαυρώνεται από την αισθητή απουσία φιλμ οθόνης και την επιθυμία μου για full-face.

Τώρα που είδατε ένα εξαιρετικό παράδειγμα θήκης iPhone, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τις ΘΗΚΕΣ iPHONE 13 PRO Contour Design, οι οποίες διαθέτουν τη σειρά iSee. Αυτά είναι εννοιολογικά παρόμοια με τη θήκη Belkin, ενώ η τσάντα iPhone αναμφίβολα εκτελείται αρκετά διαφορετικά. Μπορεί να βρείτε παχύ πλαστικό και περισσότερο πλαστικό στο πρόσωπο του iPhone μεταξύ των αξιοσημείωτων αλλαγών.

Η δύναμη αυτού του καλύμματος iPhone είναι κάτι που αναμφίβολα θα απολαύσετε. Επιπλέον, αυτή η θήκη iPhone έχει μερικές πλευρικές λαβές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας διευκολύνουν να μεταφέρετε το iPhone σας όπου κι αν πάτε. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να το λάβετε υπόψη κατά την αγορά του επόμενου καλύμματος iPhone σας.