Πώς γίνεστε προγραμματιστής Ιστού; Εχετε ό, τι χρειάζεται?

Ο κατασκευή ιστοσελίδων μπορεί να είναι μια ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία. Είναι ένα εμπόριο που συνδυάζει εξειδικευμένες μπριζόλες με δημιουργικότητα. Ωστόσο, η σχεδίαση ιστοσελίδων μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδυάσετε τα δύο ενδιαφέροντα, εάν αισθάνεστε άνετα με την τεχνολογία των υπολογιστών και σας αρέσει να δημιουργείτε έγγραφα.

Τούτου λεχθέντος, είναι πάντα ελκυστικό να σκέφτεστε να μάθετε μια νέα δεξιότητα. Προτού μάθετε πώς να γίνετε προγραμματιστής ιστού, θα πρέπει να αναρωτηθείτε “Πρέπει να έρθω προγραμματιστής ιστού;”

Μαθαίνω το σχεδιασμό ιστοσελίδων από τα δέκα μου χρόνια, το 1994. Τώρα κάνω πολλά web design για μένα και για μερικούς επισκέπτες μικρών επιχειρήσεων. Υπήρξαν πολλές απολαύσεις, αλλά και πληθώρα απογοητεύσεων. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα αποτελέσματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας, εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε έναν προγραμματιστή ιστού.

Ακόμα, CSS, JavaScript και Photoshop, εάν έχετε πολύ χρόνο να αφιερώσετε στην εκμάθηση HTML. Να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε λίγο πλουτοκράτη σε αστάρια, βιβλία και λειτουργίες.

Ανεξάρτητα από το πώς αποφασίζετε να μάθετε το σχεδιασμό ιστοσελίδων και πώς αποφασίζετε να εισέλθετε στο πεδίο, μερικοί άνθρωποι έχουν καλύτερα σιωπηρά να έρθουν κατασκευαστές ιστού από άλλους.

Όταν προγραμματίζετε, πράγματι, εάν χρησιμοποιείτε μια απλή γλώσσα όπως η HTML και χρησιμοποιείτε μια χρήσιμη λειτουργία όπως το Dreamweaver, θα αντιμετωπίσετε κάποιες απογοητεύσεις. περιστασιακά, όταν παράγω ένα έγγραφο HTML, αφιερώνω πολύ περισσότερο χρόνο κάνοντας διορθώσεις και αντιμετωπίζω προβλήματα παρά κάνοντας διασκεδαστικά πράγματα. Είστε έτοιμοι να αφιερώσετε πολύ χρόνο δοκιμάζοντας και κάνοντας μικρές αλλαγές; Ανεξάρτητα από το πώς προσεγγίζετε το σχεδιασμό ιστοσελίδων, η πλήξη δεν μπορεί να αποφευχθεί πλήρως. Ωστόσο, η σχεδίαση ιστοσελίδων μπορεί να μην είναι για εσάς, εάν είστε άπταιστα απογοητευμένοι και αποθαρρυμένοι.

Εκτός κι αν ο σχεδιασμός ιστοσελίδων πρόκειται να είναι απλώς ένα χόμπι για εσάς, θα έχετε επισκέπτες με τους οποίους πρέπει να συνεργαστείτε. περιστασιακά οι επισκέπτες έχουν πολλές συγκεκριμένες προοπτικές. Μερικοί επισκέπτες έχουν οι ίδιοι εμπειρία με το σχεδιασμό ιστοσελίδων, αλλά άλλοι μπορεί να απαιτούν εφέ χωρίς να γνωρίζουν τους ειδικούς περιορισμούς που εμπλέκονται. Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε σχέδιο για τους καλεσμένους, είναι κομψό να κάνετε μια διεξοδική συζήτηση μαζί τους για το τι θέλουν και τι χρειάζονται. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Πώς θα θέλατε να περάσετε εβδομάδες αναπτύσσοντας έναν ιστότοπο, για να ανακαλύψετε μόνο ότι ο πελάτης σας θέλει εντελώς διαφορετικές πηγές, χρώματα, πινακίδες, συσχετισμό σημείων και περιεχόμενο; Αν πρόκειται να ασχοληθείτε με το σχεδιασμό web runners για άλλους ανθρώπους, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε πολλές διαπραγματεύσεις και να κάνετε πολλές αναθεωρήσεις. Είστε έτοιμοι για αυτό;

Τελικά, αναρωτηθείτε αν έχετε το χρόνο και την ενέργεια για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Ωστόσο, εκτός από τις μπριζόλες αλφαβητισμού και την πιθανή μεταφορά οργάνων, πρέπει επίσης να είστε έτοιμοι να χτυπήσετε το πεζοδρόμιο με την κάψουλα και το χαρτοφυλάκιό σας, εάν θέλετε να σας προσλάβουν από ένα ίδρυμα σχεδιασμού ιστοσελίδων. Μπορεί να σας πάρει περισσότερο χρόνο για να βρείτε δουλειά. Να είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε πολλές συνεντεύξεις για δουλειά και πιθανώς να λάβετε πολλές απορρίψεις.

παρόλα αυτά, όπως είμαι εγώ, πρέπει πραγματικά να αφιερώσεις πολλή ενέργεια στη δημιουργία τόνων, Αν πρόκειται να έρθεις ελεύθερος επαγγελματίας. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο, μάλλον με τη δική σας σφαίρα. Να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε λίγο πλουτοκράτη στη διαφήμιση. Αφιερώστε πολύ χρόνο στην προώθηση των υπηρεσιών σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter, Facebook, Linked-In και ούτω καθεξής. παραβλέψτε τις μικρές αγγελίες, ιδιαίτερα τις διαδικτυακές αγγελίες. δημοσιεύστε επαγγελματικές κάρτες και μοιράστε τις όπου μπορείτε. Χρησιμοποιήστε τις συνδέσεις σας και τη διάδοση από στόμα σε στόμα προς όφελός σας. Πείτε σε όλους που γνωρίζετε ότι είστε προγραμματιστής ιστού και ίσως κάποιος γνωρίζει κάποιον που θα μπορούσε να είναι ο πρώτος σας πελάτης. Περιστασιακά αφιερώνω περισσότερο χρόνο στην προώθηση του εαυτού μου από ό,τι στο να κάνω την ίδια τη δουλειά.