10 Παράγοντες μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης εκτός σελίδας για υψηλές κατατάξεις Google

Όλοι έχουν τον ίδιο σκοπό με τον ιστότοπό τους ή το ιστολόγιό τους, και αυτός είναι να επωφεληθούν υψηλότερες βαθμολογίες Google. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν γνωρίζει κάθε οργανισμός τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινηθεί περίπου για να γίνει αυτό, ή ακόμα και οι άνθρωποι που υποθέτουν ότι γνωρίζουν, συχνά δεν το γνωρίζουν. Υπάρχει μια εξαιρετική σειρά αντικρουόμενων εγγραφών και τεχνικών blackhat που μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα στον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο από κάτι άλλο. Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες και καλύτερη εξυπηρέτηση ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE

Αυτό με το οποίο το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπινων όντων γνωρίζει ήδη σε ένα βαθμό ή σε κάθε άλλο είναι στο μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης ιστοσελίδων. Συγκεκριμένα, οι μέγιστοι άνθρωποι εξοικειώνονται με την ιδέα της χρήσης φράσεων κλειδιά σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν στην αύξηση της βαθμολογίας τους στο Google. Ωστόσο, η εναλλακτική όψη του νομίσματος είναι σχεδόν οι πίνακες μάρκετινγκ της μηχανής αναζήτησης που κάνετε OFF διαδικτυακό ιστότοπο. Αυτό είναι από κοινού γνωστό ως μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης εκτός ιστοσελίδων, και στις υπερσύγχρονες διεθνείς διαφημίσεις σε απευθείας σύνδεση, είναι ασφαλές να αναφέρουμε ότι είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό από οποιεσδήποτε μεθόδους μάρκετινγκ στις μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδων.

Παρακάτω είναι 10 από τα μέγιστα κρίσιμα στοιχεία σε σχέση με το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης εκτός ιστοσελίδων και την αύξηση των αποτελεσμάτων σας στο Google. Ακολουθώντας αυτήν τη σύσταση και ενσωματώνοντας αυτές τις τεχνικές στη δική σας στρατηγική μάρκετινγκ στις μηχανές αναζήτησης, θα δώσετε στον εαυτό σας την ωραία δυνατότητα να αναπηδήσει μέχρι τα σκορ της μηχανής αναζήτησης.

1. Επιστροφή συνδέσμους – Η μακροσκελής σύντομη ιστορία είναι ότι οι επιπλέον μονόδρομοι σύνδεσμοι (μονόδρομοι υπερσύνδεσμοι στον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο) που έχετε κύριους στον ιστότοπό σας, τόσο υψηλότερη είναι η κατάταξη του ιστότοπού σας. Αυτός είναι ένας από τους μέγιστους κρίσιμους παράγοντες για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων σας στο Google με το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης εκτός ιστοσελίδων.

2. Ποιότητα Backlink – Αν και οι επιπλέον μονόδρομοι σύνδεσμοι που έχετε στον ιστότοπό σας τόσο υψηλότεροι, οι πρώτης κατηγορίας από αυτούς τους μονόδρομους συνδέσμους διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο. Δεν δημιουργούνται όλοι οι υπερσύνδεσμοι εξίσου και αυτοί που έχουν επιπλέον εγγενή τιμή θα προσφέρουν μεγαλύτερη αύξηση στις βαθμολογίες σας στο Google. Οι υψηλού επιπέδου μονόδρομοι υπερ-σύνδεσμοι ιδιαίτερα, ιδιαίτερα από συσχετισμένους ιστοτόπους ή υψηλότερους ιστοτόπους ιστοσελίδων, είναι το κλειδί για τις βαθμολογίες της μηχανής αναζήτησης. Όσο επιπλέον τόσο υψηλότερο.

3. Ποικιλομορφία backlink – Εκτός από τον αριθμό και την πρώτης τάξεως συνδέσμους μονής κατεύθυνσης που έχετε κύριους στον ιστότοπό σας, η ποικιλία των μονόδρομων συνδέσμων που έχετε διαδραματίζει επιπλέον ρόλο. Θα βοηθήσει πολύ τις βαθμολογίες σας να έχετε υπερσυνδέσμους που προέρχονται από πολλά επαναληπτικά που αποτελούνται από ιστολόγια, καταλόγους, φόρουμ, άρθρα, σχετικούς ιστότοπους και επιπλέον παρά να έχετε απλώς υπερσυνδέσμους που προέρχονται από έναν κομψό χαρακτήρα ή δίκτυο.

4. Backlink Anchor Text – Το να έχεις back-link είναι εξαιρετικό, ωστόσο το να έχεις back-link που αποτελείται από φανταστικά κεντραρισμένο περιεχόμενο κειμένου αγκύρωσης είναι ακόμα υψηλότερο. Το περιεχόμενο κειμένου αγκύρωσης που χρησιμοποιείται σε έναν υπερσύνδεσμο που οδηγεί σε μία σε κάθε σελίδα σας στο Διαδίκτυο θα βοηθήσει να συνεργαστεί αυτή η ιστοσελίδα με τον προστατευόμενο όρο. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να βελτιώσετε τις βαθμολογίες σας στο Google στις κεντρικές φράσεις-κλειδιά και φράσεις κλειδιά.

5. Ιστορικό και ηλικία ιστότοπου: Όσο περισσότερο ο ιστότοπός σας είναι κυκλικός και όσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή σας, τόσο πιο αξιόπιστος και αξιόπιστος θα θεωρείστε. Δεν μπορείτε να κάνετε πολύ περίπου αυτό το πρόβλημα σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας στο διαδίκτυο είναι νέος, ωστόσο μπορεί να μην ξεχάσετε να αγοράσετε παλαιότερα, υπάρχοντα ονόματα τομέα, εφόσον βρίσκονται σε επιθυμητή κατάσταση με τις βασικές μηχανές αναζήτησης.

6. Κοινωνική δικτύωση – Η αύξηση της κοινωνικής δικτύωσης ήταν εξαιρετικά υπερσύνδεσμος, και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε το μάρκετινγκ στις μηχανές αναζήτησης εκτός ιστού. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια τεράστια και πολυάριθμη ποσότητα μονόδρομων συνδέσμων στον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο, ωστόσο μπορεί επιπλέον να είστε σε θέση να αποκτήσετε και να συνδέσετε επιπλέον δυνατότητες και δυνατότητες πελάτες και πελάτες. Η συμμετοχή σας θα βοηθήσει σε μια διευρυμένη παρουσία στο Διαδίκτυο και πιο ισχυρά εφέ σε όλο το συμβούλιο.

7. Συμπεριφορά επισκεπτών: Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται η επισκεψιμότητα αφού βλέπουν τον ιστότοπό σας μπορεί ουσιαστικά να επηρεάσει τις βαθμολογίες σας στο Google. Η τιμή εγκατάλειψης είναι ο βαθμός του αριθμού επισκέψεων μιας ιστοσελίδας στον ιστότοπό σας. Η μείωση της τιμής σας στα ύψη, η πρόσθετη αξία, η συσχέτιση και η κερδοφορία του ιστότοπού σας θεωρείται ότι είναι. Επομένως, πρέπει να προσπαθήσετε να μειώσετε τις αναπηδήσεις σας και να προσφέρετε ουσιαστικό, ωφέλιμο υλικό περιεχομένου με διαισθητικό και ελκυστικό σχεδιασμό.