Kako negativna energija vstopi v vaš dom in kako se je znebiti

 

Ali težko zaspite? Ali opazite, da je vaše razmišljanje nenadoma postalo manj jasno? Se zdi, da so prebivalci vašega doma med seboj sprti? Morda ni nihče kriv za to, kar se dogaja v vašem domu, ampak negativna energija vas prevzame. Ni vam treba vložiti veliko truda, da se ga znebite. Če iščete čiščenje negativne energije, ste na pravem mestu.

Vaša celotna družina morda čuti vplive nizkih vibracijskih energij v vašem domu, če ste tam pravkar opazili negativno spremembo. Večina od nas tega fizično ne more videti; namesto tega ga lahko le čutimo. Na začetku smo nagnjeni k temu, da ignoriramo simptome, ki jih doživljamo, kot so nizka energija in težave s spanjem in spanjem.

Pojasnjujemo, da je bil ponoči hrup, ki nas je prebudil in da premalo spanja povzroči slabo fizično energijo. Morda ne boste več napredovali, ko boste razmislili o vseh stvareh, ki bi se lahko zgodile, da bi vas »podrle«, in jih poskušali popraviti. Če je vaš dom napolnjen z negativnimi vibracijami, se ne bo nič spremenilo, če se jih ne znebite.

Povsod okoli nas so nizke energije. Lahko pridejo iz krajev, hrane, živali ali drugih ljudi, če jih omenimo le nekatere. Ste se že kdaj vrnili domov z bananami iz trgovine in videli, da okoli njih lebdijo majhne črne žuželke? Negativna energija vstopi v vaš dom na enak način, dobesedno na hrbtu vsega, kar vnesete. Takoj, ko imate nizke vibracije, se vas vse več oklepa.

Najboljša obramba pred temi negativnimi čustvi je, da se zasidrate. Preostale čakre v vašem telesu so povezane z zemljo in zunaj nje z močno ozemljitveno nitjo, ki se razteza nad vašo kronsko čakro.

Pošljite slabo energijo po kablu v zemljo, kjer bo uničena. Preden zapustite hišo, si predstavljajte mehurčku belo svetlobo, ki vas obdaja. Zahtevajte, da ta svetloba služi kot ščit pred vsemi negativnimi energijami. Osredotočite se na čiščenje negativne energije, ko ugotovite, da ste njena žrtev.

Razmazovanje, pojoče sklede, CD-ji s podobnim zvokom ali olja lahko uporabite za čiščenje vašega doma. Energetski delavci lahko temu procesu dodajo simbole. Glede na to, da energija ponavadi visi v zgornjih kotih sobe. Namensko pospravite svoj dom. Čista hiša je vsaj tista, ki nima nizke energije.